De beste cloud oplossingen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een oplossing om de processen binnen uw bedrijf nog soepeler te laten verlopen? Bij Labyrinth IT helpen wij u dan graag verder. We zijn gespecialiseerd op het gebied van alles wat met IT, de cloud en oplossingen op maat te maken heeft. Wij bieden cloud oplossingen voor MKB, die het een bedrijf mogelijk maken om zonder zorgen van software gebruik te maken. U heeft geen dure hardware meer nodig, hoeft niet constant software te updaten en kunt toch overal werken waar u maar wilt. Eenvoudiger en doeltreffender kan het eigenlijk niet!

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Wat houdt een cloud oplossing voor bedrijven precies in?

Als u met uw bedrijf via Labyrinth IT in de cloud gaat werken, dan maakt u het uzelf op meerdere gebieden makkelijker. Wij hebben namelijk oplossingen op maat voor u klaarstaan. Werken in de cloud houdt in dat u zelf geen software meer hoeft aan te schaffen, maar ook dat het niet meer nodig is om altijd achter uw werkcomputer te blijven zitten om te kunnen werken. Deze software staat namelijk in de cloud, een netwerk aan computers waar u via het Internet contact mee kunt leggen. U krijgt binnen deze cloud een eigen toegang tot bijvoorbeeld tekstverwerkingsprogramma's, spreadsheet software, software voor de planning en nog veel meer. Deze kunt u nu overal waar u maar wilt benaderen, zolang u maar toegang heeft tot een computer, smartphone of tablet. Het mooie is ook dat iedereen binnen uw bedrijf hier bij kan en zodoende eenvoudig, op afstand, met elkaar samen kan werken. U heeft geen stress meer over het updaten van de software en hoeft ook geen dure servers meer te plaatsen.

Zakelijke cloud oplossingen bij Labyrinth-IT

Voor cloud oplossingen die helemaal op uw bedrijf zijn afgestemd neemt u vandaag nog contact op met Labyrinth-IT. We gaan dan samen met u bekijken wat u bij uw bedrijf allemaal nodig heeft. We gaan hierbij grondig te werk. We willen graag zo goed mogelijk weten hoe uw bedrijf in elkaar zit en wat u precies nodig heeft. Welke processen zijn er actief binnen uw organisatie? Aan de hand van de informatie die u ons geeft zorgen wij er dan voor dat uw hoekje van de cloud dusdanig wordt ingericht dat u hier direct mee aan de slag kunt. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zakelijke cloud oplossingen die passend is voor uw business.

Meer weten over onze cloud oplossingen voor MKB?

We vertellen u graag meer over onze cloud oplossingen voor bedrijven. Wij baseren ons advies altijd op gedegen onderzoek, waarbij we helemaal uw organisatie in duiken. We denken niet alleen maar met u mee over de beste IT oplossing voor uw bedrijf, maar kunnen ook adviseren op het gebied van het aanscherpen van uw processen. We denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat alles nog beter gaat lopen. Meer weten over ons bedrijf of de beste cloud oplossing? Neem dan vandaag nog even contact met ons op.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP