Werk altijd en overal met Microsoft Exchange

Als ondernemer heeft u altijd graag uw zakelijke e-mail en agenda tot uw beschikking, nietwaar? Altijd bereikbaar zijn per e-mail realiseert u met Hosted Exchange. Met dit professionele e-mailsysteem inclusief agenda kiest u voor een efficiënte manier van ondernemen. Bij Labyrinth-IT weten we exact hoe deze Cloud oplossing werkt, welke voordelen het oplevert en wat er voor nodig is om dit te integreren binnen uw bedrijf of organisatie. Welke mogelijkheden bieden Cloud Oplossingen zoals Hosted Exchange in Nederland voor uw onderneming?

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Wat is Hosted Exchange?

Microsoft Exchange is een zakelijke dienst waarbij meerdere gebruikers toegang hebben tot de zakelijke e-mail en de gedeelde agenda. Het is dé volledige oplossing voor bedrijven en organisaties om altijd bereikbaar te zijn per e-mail. Zowel u als uw medewerkers kunnen zo efficiënt omgaan met e-mail en gedeelde agenda's en documenten inzien. Het voorkomt verwarring omtrent de communicatie en is daarom een slimme oplossing voor ondernemers. Een Exchange licentie regelt u gemakkelijk en snel via Labyrinth-IT. Wij implementeren deze Cloud oplossing probleemloos in uw IT-netwerk.

Het gemak van een Microsoft Exchange server voor uw organisatie

Microsoft Exchange gebruiken? U regelt het eenvoudig bij Labyrinth-IT. Office 365 hosting is probleemloos te integreren in uw netwerk en dit hoeft u niet zelf te doen. Bij Labyrinth-IT pakken we dit graag voor u op. Uw agenda, e-mail en contactpersonen zijn dankzij deze oplossing altijd toegankelijk. Waar u ook bent, belangrijke informatie is altijd beschikbaar. Het biedt flexibiliteit, gemak en efficiëntie. Wat wilt u nog meer? Maak het uzelf daarom gemakkelijk en kies voor de Office 365 hosting van Microsoft en schakel Labyrinth-IT in om dit voor u introduceren. Neem contact met ons op.

Waarom u kiest voor een Microsoft Exchange licentie van Labyrinth-IT

Een Exchange server licentie regelen via ons bedrijf levert u de nodige voordelen op. Wij zetten ze voor u op een rij:

- U bent 24/7 verzekerd van de benodigde support en ondersteuning.
- U kiest voor een bedrijf met veel kennis en ervaring.
- Met Office 365 Exchange kiest u voor een Cloud oplossing die past bij uw onderneming.
- Wij verzekeren u uitstekende resultaten tegen een zeer scherpe prijs.

Op zoek naar een Exchange server van Microsoft? Kom in actie en laat ons dit voor u realiseren. Vul het contactformulier in op de site, bel ons of stuur een e-mail. Wij komen graag met u in contact.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP