Systeembeheerder inhuren voor een daadkrachtige infrastructuur

De technologie verandert razendsnel. Veel bedrijven besteden daarom hun IT uit aan een externe specialist. Een systeembeheerder voor het MKB komt in actie bij het regelen van allerlei ICT-zaken. Dit varieert van het oplossen van storingen tot het aanleggen van een goed werkende IT-infrastructuur. Voor kleine ondernemingen is het aannemen van een eigen IT-professional een grote stap. Gelukkig is er een oplossing mogelijk door systeem en netwerkbeheer uit te besteden aan een externe specialist. Labyrinth-IT is dé ideale ICT systeembeheerder om mee samen te werken voor al uw ICT Beheer. Wie zijn wij en wat hebben wij u te bieden?

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Systeembeheerder gezocht? Maak kennis met Labyrinth-IT

Labyrinth-IT is er voor al uw IT-diensten in Zeeland. Wij zien er op toe dat alle IT-diensten binnen uw bedrijf of organisatie goed draaien. Ons team is gespecialiseerd in het optimaliseren van IT-processen. We geven niet alleen advies, maar werken samen met u aan een oplossing en implementatie van een bepaald IT-vraagstuk. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om met ons samen te werken. U hoeft niet langer omkijken naar het beheren van uw netwerk, want u besteedt het uit aan een professionele systeem netwerkbeheerder. Een goede reden om eens een kopje koffie met elkaar te drinken, nietwaar?

De voordelen van systeembeheer uitbesteden op een rij

Het inschakelen van een systeembeheerder ICT levert interessante voordelen op. Waarom kiest u voor het systeembeheer MKB uitbesteden aan een externe partner zoals Labyrinth-IT?

- U hoeft geen aparte functie van ICT systeembeheerder te creëren voor uw bedrijf. Dit scheelt tijd, administratie en geld.
- Een partij tijdelijk inhuren haalt de druk van de ketel, want medewerkers kunnen zich weer richten op hun eigen taken en werkzaamheden.
- De kosten van iemand inschakelen zijn snel terug te verdienen door rendabele veranderingen door te voeren.
- Een externe partij heeft vaak een frisse kijk op IT-zaken en dit levert verrassende inzichten op.

Waarom u kiest voor Labyrinth-IT in Zeeland

Het systeembeheer in Zeeland van uw organisatie uitbesteden aan Labyrinth-IT biedt allerlei voordelen op voor uw bedrijf. Wij zetten ze graag voor u uiteen:

- Uw ICT beheer voor een vast bedrag per maand, dus geen onverwachte kosten.
- Wij beheren pro-actief. Dat betekent dat wij vaak een storing al hebben opgelost voordat u merkt dat er een storing is.
- Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar voor storingen en onderhoud.
- U profiteert te allen tijde van een snelle implementatie en deskundige aanpak.
- Dankzij Labyrinth-IT geniet u van betere resultaten.
- Wij maken uw IT-processen effectiever én beter!

Het systeem beheer laten regelen door Labyrinth-IT? Vul het contactformulier in op de website, stuur een e-mail naar info@labyrinth-it.nl of bel ons op 088-1466000. We zien uw bericht of telefoontje graag verschijnen.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP