Managed voice, voor efficiënter zakelijk bellen

Bent u een ondernemer die ernaar streeft om overal bereikbaar te zijn voor uw klanten of cliënten, zonder dat u uw budget voor het betalen van telefoonrekeningen, overschrijdt? Dan zijn Managed Voice en Managed VoIP diensten die u in overweging kunt nemen om altijd en overal bereikbaar te zijn op zowel de vaste als mobiele telefoon.

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Het nieuwe bellen; altijd en overal bereikbaar

Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor je klanten. Dit is ook wat klanten deze dagen verwachten van een bedrijf. Het is dus belangrijk om ook via de telefoon zo veel mogelijk bereikbaar te zijn. Er wordt veel gebeld en er zal ook vaak teruggebeld moeten worden naar de klanten. De kosten van de telefonie kunnen hierdoor per maand of werkplek flink stijgen. De ontwikkelingen binnen de informatie- en communicatietechnologie maken het gelukkig mogelijk om ook te bellen via het internet, zonder daarvoor nog aparte kosten te maken.

De oplossing hiervoor is VoIP bellen (oftewel Voice over IP): de optie waarbij u via het internet naar de Internet Protocol (IP) adressen van uw klanten of cliënten belt. Deze manier van telefoneren is voor het voeren van zakelijke gesprekken geschikter omdat:

  • u een vast bedrag per maand betaalt;
  • u ook e-mails kan versturen en voicemail berichten kan ontvangen;
  • u berichten kan versleutelen; en
  • meerdere gesprekken kan voeren met slechts één enkele netwerkverbinding.
managed-voice-labyrinth-it

De oplossing voor bedrijven: Managed VoIP

U kunt tegenwoordig kiezen voor een online telefooncentrale voor uw bedrijf. Dat betekent dus dat de telefooncentrale van uw bedrijf zich in een goed beveiligde server platform (Cloud oftewel datacenter) bevindt. Dit verplicht u als ondernemer slechts tot het betalen van de maandelijkse abonnementskosten per werkplek. U blijft uw gebruikelijke online handelingen verrichten, maar zal dan zowel uw zakelijke gesprekken als de gesprekken van uw klantenservice via dit systeem kunnen uitvoeren.

Vijf voordelen van Managed Voice

Met Managed VoIP tilt u het bellen via internet binnen uw bedrijf op een goedkope manier naar een hoger niveau. Dit doordat u:

1. geen (zichtbare) telefooncentrale meer hoeft aan te schaffen en onderhouden: de aanlegkosten zijn eenmalig terwijl het systeem flexibel genoeg is om mee te gaan met de groei (of inkrimping) binnen uw bedrijf;

2. uw werknemers overal bereikbaar zijn: jullie locatie doet er dus niet meer toe. Het enige dat van belang is, is de aansluiting van uw telefoon of dat van uw medewerkers op het systeem.

3. zelf kan bepalen welke gesprekken u aanneemt en in welke volgorde u dat wenst te doen;

4. gemakkelijk groepsgesprekken met medewerkers en klanten kunt voeren: door deze functie bespaart u tijd aangezien u bijvoorbeeld slechts één keer dezelfde uitleg, opdracht of presentatie aan de personen aan de andere kant van de lijn hoeft te geven.

5. bepaalde nummers automatisch met u kunt laten doorverbinden: hierdoor gaat de beller niet eerst een gesprek aan met de telefoniste die hem of haar dan in de wacht zetten moet wanneer er meerdere bellers zijn. Deze optie zorgt ervoor dat u belangrijke zakelijke- of persoonlijke gesprekken, nooit meer misloopt.

Er zijn nog meerdere functionaliteiten te noemen die het overstappen naar Managed Voice voor uw bedrijf, de moeite waard maken. Aangezien het vaak genoeg om op maat gesneden verbeteringen gaat, kijken wij bij Labyrinth-IT er naar uit samen met u naar de beste toepassing voor uw bedrijf te zoeken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP