Labyrinth-IT: uw ICT dienstverlener te Zeeland

Wilt u een cloud werkplek voor uw bedrijf opstarten? Heeft u nood aan structuur voor de it van uw bedrijf? Wilt u uw bedrijf doen groeien met VOIP?

Met een jarenlange ervaring in ICT dienstverlening weet Labyrinth-IT steeds de beste oplossing te vinden voor uw bedrijf.

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Bespaar kosten met een efficiënte dienstverlening ICT

Wanneer uw bedrijf groeit, worden ook de IT noden voor zowel uw klanten als uw personeel groter. U kunt dan ook op een bepaald moment beslissen dat een externe IT dienstverlener noodzakelijk is om uw bedrijf optimaal te laten functioneren. Labyrinth-IT maakt dat al uw IT services efficiënt georganiseerd worden. U bespaart zo niet alleen op geld op uw lange termijn IT diensten, maar u kiest ook voor een gepersonaliseerde IT dienstverlening waarbij uw bedrijf centraal staat. Bij Labrinth-IT gaat u voor ICT beheer dat waarde hecht aan uw bedrijf en product of diensten. De IT processen worden geoptimaliseerd en gestructureerd, zodat uw klanten vlot en veilig gebruiken maken van uw site. Uw personeel kan daarbij dienst doen op cloud werken om overal en altijd contact te kunnen maken met het bedrijf. Ook VOIP of voice management maakt dat dienstverlening centraal staat.

Hoe maakt Labyrinth-IT het verschil?

Bij Labyrinth-IT weten we dat een bereikbare IT dienst van groot belang is, zodat u steeds beroep kunt doen op een ICT Servicedesk. De specialisten van Labyrinth-IT staan dan ook 24/7 voor u klaar om u verder te helpen met ICT vragen en problemen. Na een grondige scan van de ICT behoeften van uw bedrijf gaat Labyrinth-IT aan de slag om een gepersonaliseerd plan op te stellen. Bent u samen tot de beste oplossing gekomen voor uw bedrijf? Dan staat Labyrinth-IT voor u klaar met een uiterst snelle implementatie voor het verbeteren van uw ICT diensten. Door uw ICT te laten managen door professionals bent u verzekerd van een bedrijf waar de ICT workflow efficiënt verloopt. Van IT tot management, Labyrinth-IT staat in voor de organisatie van uw ICT behoefte voor een bedrijf dat kan groeien, zowel intern als naar klanten toe.

Welke services biedt Labyrinth-IT aan?

De ruime services van Labyrinth-IT betekent dat u kunt rekenen op een ICT dienstverlener die u verder helpt met al uw ICT diensten, en dat zowel voor IT als voor management:

  • IT management: ga voor gemotiveerde werknemers die elke dag streven naar de beste resultaten
  • Project management: optimale organisatie met de PRINCE II methodiek.
  • IT architectuur: van eenvoudige clusters tot volledige datacenters, wij denken met u mee
  • IT beheer: de technische component, inclusief ICT Servicedesk, systeembeheer en netwerkbeheer
  • IT security: een veilige it omgeving voor uw klanten en personeel
  • ITIL Processen: inrichten en verbeteren van al uw it processen met de Lean Six Sigma methodiek

Benieuwd geworden naar meer? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek wat Labyrinth-IT voor u kan betekenen!

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP