Labyrinth-IT als netwerk beheerder voor uw onderneming

Het correct functioneren van uw netwerk en computers is wel zo prettig binnen uw bedrijf of organisaties. In de praktijk gaat er echter soms van alles mis. U heeft wellicht niet de capaciteit om een eigen systeembeheerder aan te nemen en dan is het prettig om extern iemand in te schakelen die voor u in actie komt. Bent u actief in de provincie Zeeland en zoekt u een netwerkspecialist voor het IT-netwerk in uw onderneming? Geef uw ICT Beheer dan simpelweg uit handen. Labyrinth-IT is dé partij om mee samen te werken en voorkomt dat u onnodig lang kampt met een storing in uw netwerk. Wat hebben wij u nog meer te bieden?

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Het nut van een netwerkbeheerder

Een netwerk beheerder extern inhuren is voordelig voor uw onderneming. Storingen in uw netwerk houden u van uw werk af en het ligt vaak niet in uw mogelijkheden dit zelf op te lossen. Dan is het prettig om te weten dat u op iemand kan bouwen. Labyrinth-IT voelt zich helemaal thuis in de wereld van ICT en werkt graag in alles met u samen. Wij bieden mogelijkheden die passen binnen uw wensen en budget. In welke branche u ook actief bent: doe een beroep op ons als netwerk systeembeheerder en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Wat doet een ICT netwerkbeheerder?

Een netwerk en mediabeheerder ziet er op toe dat het netwerk in uw bedrijf of organisatie optimaal functioneert. Het beheren van een netwerk is een specialiste klus en kan u het beste overlaten aan een expert. Bij netwerkproblemen of technische storingen komt een netwerkbeheerder in actie om deze problemen op te lossen. Verder is er support voor medewerkers, wordt de beveiliging up-to-date gehouden en kan er preventief worden opgetreden. Labyrinth-IT staat te popelen om dit voor u te doen. Het is ons vakgebied en we weten altijd hoe te handelen.

Hierom kiest u voor Labyrinth-IT als netwerkspecialist

Een netwerkbeheerder zoeken hoeft niet langer als u kennismaakt met ons als specialist. Wij bieden u diverse voordelen:

- Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar voor storingen en onderhoud.
- Wij bieden u een snelle implementatie van systemen en verzorgen de benodigde updates.
- Dankzij onze aanpak bereikt u betere resultaten.
- Wij maken onze IT-dienstverlening passend aan uw organisatie.

Kortom: neem vandaag nog contact op met Labyrinth-IT en ontdek de voordelen van ons als netwerk systeembeheerder.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP