Op zoek naar kwalitatieve IT security?

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft: goede ICT is onmisbaar. Dat betekent niet alleen dat uw IT soepel en vlekkeloos functioneert, maar ook dat uw digitale netwerken optimaal worden beschermd. IT security is daarbij essentieel. Door goede beveiligingssystemen op te stellen, houdt u kwetsbare gegevens veilig en zorgt u ervoor dat uw bedrijf dag en nacht door kan blijven draaien. Daarnaast is uiteraard de bewustwording bij de medewerkers van essentieel belang. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ICT beveiliging? Dan bent u bij Labyrinth-IT aan het juiste adres.

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Het belang van IT beveiliging

Helaas is internetcriminaliteit nog altijd een grote bedreiging voor alle bedrijven: van multinationals tot eenmanszaken. Criminelen kunnen uw datanetwerken binnendringen en gevoelige gegevens stelen, maar zijn ook in staat om geld te ontvreemden via deze digitale weg. ICT veiligheid is niet alleen belangrijk om uw eigen bedrijf te beschermen, maar is ook belangrijk voor uw klanten. Zij vertrouwen u met persoonlijke gegevens die natuurlijk met de juiste zorg bewaard moeten worden.

Aangescherpte privacy en security wetgeving
De nieuwe Europese wetgeving op het gebied van privacy, de GDPR, stelt vanaf mei 2018 hogere eisen aan organisaties als het gaat om de bescherming van persoonsgegevens. De Nederlandse variant van deze wet is de AVG (de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Deze nieuwe wet is in het leven geroepen om de persoonlijke gegevens van individuen beter te beschermen. Voor bijna alle instanties en bedrijven heeft dit effect op de manier van werken met persoonsgegevens. We helpen je met het opstellen van een plan van aanpak en de juiste maatregelen te treffen op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Gaat u dus de samenwerking aan met een gespecialiseerde ICT security specialist, dan weet u zeker dat uw bedrijf er alles aan doet om de veiligheid van uw klanten te waarborgen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Gaat u uw bedrijfsnetwerken beveiligen, dan zijn er talloze manieren waarop u dit kunt doen. Denk hierbij aan het installeren van firewalls en spamfilters. Op deze manier houdt u schadelijke software, zoals ransomware, buiten de deur. Daarnaast is het goed om niet alleen uw apparaten te beschermen, maar ook uw digitale opslag. Denk hierbij aan opslag in de cloud: zijn al deze gegevens wel beschermd tegen digitale inbrekers? Ook uw internetverbinding moet beveiligd worden, net als uw interne berichtensysteem en vergeet vooral uw back-ups niet!

Kortom: ICT beveiliging is ontzettend breed.

Een compleet ICT beveiligingsbeleid

Bij Labyrinth-IT beginnen we uiteraard met het beveiligen van uw techniek. Door de juiste software en veiligheidsprocedures in te stellen, is het vrij eenvoudig om uw technische installaties te beschermen tegen cybercriminelen. Daar houdt IT veiligheid niet op. Goede beveiliging heeft ook te maken bij bewustwording van het personeel. Welke stappen moeten zij ondernemen om een datalek te voorkomen? Daarnaast is ook het opstellen van een beleid belangrijk. Hierin staat precies vermeld hoe de privacy van klanten en medewerkers gewaarborgd wordt. Daarnaast is dit beleid de plek om vast te leggen hoe de digitale netwerken van uw bedrijf gebruikt gaan worden.

Hoe staat het met uw ICT beveiliging?

Bent u benieuwd of uw bedrijf goed beveiligd is tegen datalekken en bent u op zoek naar het advies van een expert? Dan moet u bij Labyrinth-IT zijn. Wij zijn een van de meest gespecialiseerde IT security bedrijven in Nederland en kennen daardoor alle fijne kneepjes van het vak.

Wij kunnen een goed beveiligingsbeleid opstellen dat helemaal is aangepast aan uw bedrijf. Daarnaast bieden wij ICT security scans aan zodat u weet hoe uw ICT systeem er voor staat. U krijgt hiermee ook inzicht waar zich de zwakke plekken in uw beveiliging bevinden. Op basis hiervan leveren wij een voorstel om uw ICT beveiliging in orde te maken. Deze op maat gemaakte ICT beveiliging weet criminelen eenvoudig buiten de deur te houden. Heeft u interesse? Neem dan vooral een keer contact met ons op om een afspraak te maken.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP