Minder zorgen met de managed services van Labyrinth-IT

Merkt u dat in uw bedrijf steeds meer tijd opgaat aan het beheer van de IT afdeling? Bent u op zoek naar een oplossing die ervoor zorgt dat dit allemaal een stuk eenvoudiger wordt, waarbij ook de kosten omlaag gaan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Labyrinth IT. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd op het gebied van managed services. Wij nemen u het werk uit handen waar we alles van afweten, zodat u weet dat dit altijd in goede handen is. U kunt hierbij denken aan het beheer van uw systeem, het opzetten van een netwerk of het aanbieden van clouddiensten. U kunt hiermee besparen op personeelskosten, of de mensen die binnen uw bedrijf hiermee bezig zijn ontlasten. Zo kunnen u en uw mensen uzelf concentreren op belangrijke kerntaken.

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Laat uw ICT beheer werkzaamheden aan ons over

Het ICT beheer binnen een bedrijf kan behoorlijk wat werk vereisen. Zelfs als u eigenaar bent van een MKB bedrijf komt er heel wat bij kijken om een netwerk op te zetten, een systeem te onderhouden en software te updaten. Dan hebben we het nog niet eens over alle problemen die op een dag de kop op kunnen steken als er iets niet goed werkt op computergebied. Waarom laat u al het werk dat hierbij komt kijken niet over aan ons? We staan namelijk niet alleen maar klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een goed, werkend systeem op maat heeft. We kunnen op afstand dit systeem ook perfect voor u beheren. We zorgen dan als ICT beheerder voor systeembeheer en netwerkbeheer, waarbij we altijd klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

IT beheer in Zeeland uitbesteden

Heeft u een MKB bedrijf in Zeeland en ziet u het wel zitten om een externe partij in te schakelen voor het IT beheer binnen uw bedrijf? We gaan dan graag een keer met u om tafel zitten. We hebben als bedrijf een groot aantal mogelijkheden te bieden. We hebben het dan niet alleen maar over het technische deel van het beheren. Ook op gebied van communicatie en service gaan we voor u aan de slag. Wij weten alles over netwerken en services, de juiste software en het gebruik hiervan. Daarbij helpen we u ook bij het stroomlijnen van processen, zodat deze zo soepel mogelijk verlopen. We hebben ervaring met het werken met Windows, Linux, Citrix en VM-Ware.

Meer weten over extern beheer van ICT?

Wij doen als uw ICT beheerder ons werk vanuit ons eigen bedrijf. We zorgen ervoor dat wij gewoon op afstand voor u kunnen werken, waarbij u aangeeft welk deel van uw werkzaamheden we allemaal overnemen. Ook op het gebied van Security staan we ons mannetje. U vindt hier uitgebreide informatie over op onze website, die we graag in persoon een keer komen toelichten. U kunt dan ook altijd een afspraak met ons maken om de mogelijkheden eens met ons door te nemen.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP