Hosted VoIP; voor de zakelijke telefonie

Hosted VoIP is een term die steeds vaker terugkomt. Dat betekent dat je belt via een telefooncentrale die zich op het internet bevindt. Hierbij is dus geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Je telefoon kun je bij Hosted telefonie direct aansluiten op je internetverbinding!

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Wat is Hosted VoIP?

Hosted VoIP wordt ook wel Hosted Voice genoemd. Deze vorm van telefonie heeft een online telefooncentrale waardoor deze niet meer gevestigd is op het bedrijf. Op deze manier heeft u geen telefooncentrale meer nodig op uw bedrijf. Alle telefoontoestellen waar u gebruik van maakt kunnen verbinding maken via het internet met de Cloud. Op deze manier staat de telefooncentrale in een soort van datacentrum waar 24/7 verbinding is. Hierdoor is uw zakelijke telefonie erg betrouwbaar. Uw internet zal nooit meer wegvallen, waardoor u altijd bereikbaar bent!

labyrinth-it-hosted-voip

Geniet van de vrijheid met Hosted VoIP zakelijk

Met deze manier van zakelijke telefonie bent u altijd bereikbaar! U krijgt de inloggegevens van uw eigen online Hosted IP centrale. In dit systeem kan ingesteld worden hoe u als bedrijf optimaal bereikbaar kan zijn. Hier kunnen wij u uiteraard ook mee helpen.

Wat is het verschil met ISDN-telefonie?

Vroeger en misschien gebruikt u het nog steeds, werd er veel gebruik gemaakt van een ISDN-telefooncentrale. Deze was dan ook aanwezig in het bedrijf. Dit is een grote grijze kast. Deze kast was het middelpunt van uw telefooncentrale, al uw telefoongesprekken gingen namelijk via deze telefooncentrale. Het nadeel van deze vorm van zakelijke telefonie is dat u alleen bereikbaar was op het kantoor. Met de nieuwe vorm van een Hosted telefooncentrale bent u altijd en overal bereikbaar.

De voordelen van een Hosted werkplek

Er hangen verschillende voordelen aan het gebruik van Hosted IP-telefonie. Hieronder staan ze op een rijtje voor u:

  • U bent altijd up-to-date met een telefooncentrale die werkt in de Cloud.
  • U bent altijd en overal ter wereld bereikbaar, het lijkt net alsof u op kantoor zit.
  • Met deze vorm van telefonie heeft u geen dure fysieke telefooncentrale op kantoor meer nodig.
  • U kunt altijd zakelijk bellen via de Cloud.
  • Deze vorm van telefonie via de Cloud biedt een innovatie ten opzichte van de traditionele telefonie via ISDN. Deze zakelijke telefonie is ook nog eens betrouwbaar.
  • Hosted IP-telefonie zorgt voor flexibele en ook kostenbesparende oplossingen voor de vaste en zakelijke telefonie deze dagen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hosted VoIP aanbieders zorgen voor een zakelijke telefonie voor zowel inkomende als uitgaande telefoongesprekken via het IP-datanetwerk. Dit in plaats van de reguliere telefoonlijn die nu nog vaak gebruikt wordt. Dit netwerk maakt gebruik van een VPN of een andere zakelijke internetverbinding van een bepaalde provider. Hierdoor kunt u gebruik maken van een verbinding van hoge kwaliteit.

Deze nieuwe soort van telefonie zorgt dus voor een gebruiksvriendelijke optie voor uw zakelijke communicatie. Wij kunnen u hierbij helpen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te ontdekken en wie weet belt u binnenkort ook via de Cloud.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP