Zakelijk bellen met VoIP

Hoewel het tegenwoordig gemakkelijk is om contact met iemand op te nemen door gebruik te maken van modernere technologie, zoals e-mail of sms, zijn beheerde telefoongesprekken in de zakelijke markt nog steeds erg gewild. Zo kunt u sneller een deal sluiten en is het een erg persoonlijk communicatiemiddel. U ziet misschien het gezicht van uw gesprekspartner niet, maar uw stem kan nog steeds een gevoel van professionaliteit en autoriteit overbrengen, terwijl u uw boodschap overbrengt. Om u te helpen het meest effectieve en zakelijke telefoongesprek te voeren, bieden wij u de beste manieren voor zakelijk bellen.

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

VoIP telefonie zakelijk voor een geweldige klantenervaring

Bij Labyrint-IT kunt u professioneel beheer van uw VoIP zakelijke telefoongesprekken verwachten. Telefonie heeft een lange weg afgelegd door de jaren heen en dit is alleen maar voordelig geweest voor de telefooncentrale die zakelijk telefoneren onder andere mogelijk maakte. Met zakelijk VoIP bellen geniet u van alle huidige voordelen, zoals bijvoorbeeld de kosten die u bespaart wanneer u verhuist met uw bedrijf.  Bovendien hoeft u niet meer apart te betalen voor uw telefoonrekening.

Zakelijk VoIP, bel eenvoudig wereldwijd

Jarenlang hebben we ervaring opgebouwd met het verschaffen van een platform voor bellen via internet op zakelijk niveau, zodat we u en uw personeel kunnen helpen met het afhandelen van telefoontjes. Met een eenvoudige en betaalbare manier om in contact te blijven met uw klanten, kunt u VoIP bellen voor zakelijke gelegenheden wereldwijd.

VoIP bellen zakelijk

We bieden services die de duizenden euro’s aan uitgaven voor verouderde telefoon-, auto-attendant- of voicemailapparatuur overbodig maken. Is uw klant op reis of bent u zelf op reis? Met behulp van VoIP bellen voor zakelijke aangelegenheden bent u slechts een fractie van de prijs kwijt. Met het bedrijf Labyrinth-IT kunt u vriendelijke automatisering hebben zonder dat u apparatuur hoeft aan te schaffen en te onderhouden.

Zakelijke telefonie VoIP maakt bellen goedkoop

Wij bieden ook algemene oplossingen, waarmee u met een klein bedrijfsbudget een grote onderneming kunt hebben. Dit bespaart u veel kosten die worden gemaakt om overal te bellen. Zakelijk bellen via internet is de toekomst en wij bieden u graag de mogelijkheid om hiervan volledig te profiteren. U belt met uw eigen nummer, maar maakt gebruik van het internet, waardoor u hoge kosten kunt omzeilen. Bovendien is een goede verbinding makkelijk te bewerkstelligen.

Veilig en makkelijk zakelijk bellen

Bepaalde apps en programma’s maken bellen en videobellen via het internet wel mogelijk, maar vaak is de veiligheid matig en de verbinding slecht. Met zakelijke telefonie online door middel van VoIP hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid. Het werkt precies hetzelfde als het bellen over de telefoonlijn, alleen betaalt u voortaan niet meer voor belminuten, maar voor het internetgebruik. Zakelijk bellen via VoIP is de toekomst. Zakelijke telefonie VoIP is:

  • Goedkoop, ook in het buitenland.
  • Makkelijk.
  • Betrouwbaar in tegenstelling tot vele andere programma's.
  • Bellen via het internet.
  • Te gebruiken met uw eigen telefoonnummer.

IT beheer in Zeeland uitbesteden

Heeft u een MKB bedrijf in Zeeland en ziet u het wel zitten om een externe partij in te schakelen voor het IT beheer binnen uw bedrijf? We gaan dan graag een keer met u om tafel zitten. We hebben als bedrijf een groot aantal mogelijkheden te bieden. We hebben het dan niet alleen maar over het technische deel van het beheren. Ook op gebied van communicatie en service gaan we voor u aan de slag. Wij weten alles over netwerken en services, de juiste software en het gebruik hiervan. Daarbij helpen we u ook bij het stroomlijnen van processen, zodat deze zo soepel mogelijk verlopen. We hebben ervaring met het werken met Windows, Linux, Citrix en VM-Ware.

Meer weten over extern beheer van ICT?

Wij doen als uw ICT beheerder ons werk vanuit ons eigen bedrijf. We zorgen ervoor dat wij gewoon op afstand voor u kunnen werken, waarbij u aangeeft welk deel van uw werkzaamheden we allemaal overnemen. Ook op het gebied van Security staan we ons mannetje. U vindt hier uitgebreide informatie over op onze website, die we graag in persoon een keer komen toelichten. U kunt dan ook altijd een afspraak met ons maken om de mogelijkheden eens met ons door te nemen.

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP