VoIP telefonie voor uw bedrijf

Als ondernemer is bellen aan de orde van de dag. De hele dag door kunnen telefoontjes gepleegd worden met klanten over de grootste en kleinste zaken. Als u nu merkt dat u steeds meer tijd kwijt bent aan het managen van deze telefoontjes, is VoIP telefonie wellicht wat voor u.

24/7 bereikbaar

snelle implementatie

Betere resultaten

Wat is VoIP telefonie?

Met een VoIP telefoon kunt u bellen via het internet. VoIP staat ook voor "Voice over Internet Protocol" of terwijl bellen via uw IP-adres. Om dit te kunnen doen krijgt u een speciale IP-telefoon, welke een constante verbinding met het internet heeft. Deze telefoon is ten alle tijde verbonden met de VoIP telefooncentrale. Dit is een online telefooncentrale, waarin al uw telefoontjes en telefonische afspraken gelogd worden. Met de VoIP centrale heeft u altijd een goed overzicht over uw eigen belgedrag.

De voordelen van VoIP telefoneren

Met telefonie VoIP beschikt u altijd over de mogelijkheden van de online VoIP centrale. Dit is een telefooncentrale die zich in de Cloud bevindt. Al uw gegevens staan dus op externe VoIP server die beheerd worden door uw VoIP provider. De telefooncentrale VoIP is altijd voorzien van de beste beveiliging om crashes van de service en diefstal van uw gegevens te voorkomen.

Er zijn nog andere VoIP oplossingen. Zo is bellen via VoIP vaak een stuk voordeliger dan bellen via reguliere netwerken. Dit komt omdat u niet een abonnement afsluit, waarbij u betaalt voor een bepaald aantal minuten. U betaalt alleen voor het tot stand brengen en houden van een internetverbinding.

Om gebruik te maken van een IP-telefooncentrale heeft u dus alleen een internetverbinding nodig en een telefoon die VoIP ondersteund. Dit soort telefoons zijn gemakkelijk aan te sluiten. De ervaren VoIP leverancier kan u hierbij van dienst zijn indien gewenst.

Perfect voor het midden- en kleinbedrijf

Wanneer uw onderneming begint uit te breiden, neemt het aantal telefoontjes snel toe. Het is zonde om veel tijd en geld kwijt te zijn, met het beheren en houden van deze gesprekken. Daarom is er internet bellen zakelijk. De tijd- en kostenbesparende manier van telefoneren.

Hiervoor zijn speciale diensten zoals de VoIP centrale MKB. Waardoor iedere MKB makkelijk gebruik kan maken van de service. Daarnaast kan VoIP met u meegroeien. Het is namelijk ontzettend schaalbaar. Aan één VoIP toestel kunt u gemakkelijk meerdere andere toestellen aansluiten. Wat bij een uitbreiding goed van pas komt. Zo kunt u meerdere telefoons en headsets aansluiten voor u en uw personeel.

Bent u veel weg van kantoor? Dan sluit u gemakkelijk uw zakelijke telefoon aan op de VoIP telefoon. Dan worden uw telefoontjes gelijk doorgeschakeld. Het enige wat u hoeft te doen is alles één keer goed instellen of laten instellen. Dan kunt u zorgeloos telefoneren met uw eigen VoIP verbinding. Wij kunnen u hierbij helpen!

Ontdek onze diensten

Cloud Oplossingen

Ontdek de mogelijkheden van onze cloud oplossingen. Zo kunt u gebruik maken van VOIP of kies voor het volledig werken in de cloud. Zo bent u gemakkelijk overal bereikbaar.

ICT Beheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij brengen structuur in uw IT. Door uw netwerkbeheer en systeembeheer uit handen te geven zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

ICT diensten

ICT Diensten die écht veilig zijn. Wij weten alles van it beveiliging, it security en ethical hacking. Maar ook voor it omgevingen of automatiseringen kunnen wij u advies geven.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden. Makkelijk toegankelijk en altijd bereikbaar, oplossingsgericht en een snelle service!

Angelique van Dongen

Miep Huishoudservice
We zijn erg blij met de snelheid en stabiliteit van de door Labyrinth-IT geleverde en beheerde systemen!

Robbert

Directeur
We hebben Labyrinth-IT gevraagd voor projectmanagement voor een complexe netwerkmigratie. Ze hebben niet alleen het project in goede banen geleid maar daarnaast extra technisch advies gegeven waardoor de omgeving veel betrouwbaarder is geworden.

Jan

Manager ICT
Het geeft mij een gerust gevoel dat ik Labyrinth-IT indien nodig 24x7 kan bereiken. Ze zijn enorm flexibel.

Erwin

Manager Financiën
TOP